Binnen de inspirerende omgeving van Gallery MAI Amsterdam zul je een verscheidenheid aan artistieke uitingen tegenkomen, waarbij elk stuk getuigt van de grenzeloze creativiteit en verbeeldingskracht van de artiest(en).

Bezoek & openingstijden
Openingstijden: vrijdag & zaterdag tussen 12.00 en 16.00.
Bezoek van de expositie kan ook op afspraak.
Email naar stephenhodesprivate@hotmail.com om een afspraak te maken.

Expositie Stephen Hodes
Stephen Hodes

Stephen Hodes

15 december 2023 t/m 4 mei 2024

“Singled Out”

Gallery MAI Amsterdam heeft de eer om de eerste solotentoonstelling van straatfotograaf Stephen Hodes te presenteren: “Singled Out”. In deze tentoonstelling wordt het individu in de massa, in Amsterdam, Parijs, Londen en Tokio, uitgelicht. Het werk van Hodes biedt een uniek perspectief op het stedelijke leven en toont de kwetsbaarheid en diversiteit van de individuele mens. Vanaf 15 december tot 4 mei 2024 kun je deze expositie bezoeken, mis deze kans niet om het hart van het stadsleven te ervaren en het buitengewone in het alledaagse te omarmen.

 

Claes Iversen

Claes Iversen

28 september t/m 23 november 2023

A designer of contrasts and duality

Claes Iversen (geboren in 1977) heeft een passie voor authenticiteit, puurheid en vakmanschap. Tegelijkertijd voelt hij zich aangetrokken tot onorthodoxe applicaties, innovatieve combinaties en onconventioneel materiaalgebruik. De afgelopen jaren heeft Claes Iversen zich op meer manieren dan alleen couture ontwikkeld als ontwerper en kunstenaar. Hij vertelt zijn creatieve verhaal graag via verschillende kunstvormen en haalt inspiratie uit mode, kunst en interieur.

UNISECS

Martyn F. Overweel en Dennis Koot

1 JUNI T/M 13 JULI 2024