Geschiedenis

Ons hotel, gevestigd in een prachtig gebouw uit 1609, was ooit een traanolie-opslagplaats in een tijd waarin walvissen vangen heel normaal was. Tegenwoordig herinnert een gerestaureerde gevelsteen aan deze geschiedenis. In 1840 begon Johan Bertolo Delius hier zijn glashandel, en in 1904 bouwde hij het indrukwekkende pand dat nu ons hotel huisvest.

Hotel MAI Amsterdam
Hotel MAI Amsterdam Kamer Trap Asia in Amsterdam

Aziatisch geïnspireerd

De betekenis van MAI Amsterdam is Meet Asia in Amsterdam. Dit komt doordat we met MAI Amsterdam een plek hebben gecreëerd die is geinspireerd door geschiedenis, maar afgestemd op het heden. Het is meer dan zomaar een hotel; het is een bestemming waar je echt Azië kunt ontmoeten in Amsterdam.

MAI Kitchen Amsterdam

MAI Kitchen Amsterdam

MAI Kitchen Amsterdam is het restaurant van Hotel MAI Amsterdam. Laat je verrassen door nog onontdekte smaken van de Aziatische street food cultuur. In een fijne, toegankelijke setting en een decor dat op Azië is geïnspireerd, geniet je van smaakvolle gerechten.

BEKIJK HET RESTAURANT

Expositie Galery MAI

Gallery MAI Amsterdam

Gallery MAI Amsterdam is een bijzondere plek in het hotel waar wisselende exposities van kunstenaars je insprireren. Een ideale omgeving om te ontsnappen aan de drukte van de stad en tot rust te komen terwijl je opgaat in het verhaal van de artiest.

BEKIJK DE GALERIE