Asian street food bij MAI Kitchen Amsterdam

Asian street food

Op de menukaart vind je bijzondere smaken die voor velen nog onbekend zijn. Een voorbeeld hiervan is Jianbing: een authentieke Chinese crèpe met een heerlijke vulling. Deze verrassende menu-items worden afgewisseld met gerechten die in Amsterdam al een fanbase hebben opgebouwd. Want wie smelt er niet voor Chinese dumplings? Alle items op menu zijn ideaal om te delen met twee of drie personen. Geniet bij het eten van Aziatisch bier, een saké-cocktail of een potje jasmijnthee.

MENUKAART  DRANKENKAART

Setting & Sfeer

MAI Kitchen Amsterdam is met zorg ingericht. De toegankelijke sfeer gaat gepaard met bijzondere design details die de Aziatische cultuur omarmen. Het restaurant biedt ruimte voor zowel kleine tafels als voor groepen.

Nog andere plannen dezelfde avond en zit je aan een tijd gebonden? Onze service is gericht op snelheid en kan worden aangepast aan een beperkt tijdslot. Laat het ons tijdens het maken van de reservering of bij aankomst even weten. Liever wat langer tafelen? Dat kan natuurlijk ook.

Locatie & openingstijden

MAI Kitchen Amsterdam is gevestigd in Hotel MAI Amsterdam, middenin het bruisende hart van Chinatown en vlakbij de Nieuwmarkt. Het restaurant heeft zijn eigen ingang op de Zeedijk 37, 1012 AR Amsterdam. Walk-ins zijn van harte welkom, maar reserveer vooraf je tafel om zeker te zijn van een plekje! Dit gaat eenvoudig via onze reserveringsmodule op de website. Als alternatief kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 8 209 070 of via e-mailadres contact@hotelmaiamsterdam.com.

Openingstijden:
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00